ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ел Маестро: Не сме добре в атака, играхме в трудни условия и не говоря за времето

0
Нестор Ел Маестро
Снимка: БТА / BTA

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, закономерно не бе доволен след равенството 1:1 като гост на Славия, с което „червените“ прекъснаха серията си от четири поредни победи. По-рано през кампанията двата отбора отново завършиха при същия резултат на стадион „Българска армия“.

Ел Маестро изрази притеснението си от представянето на отбора в предни позиции, което според него е проблем.


„Мисля че качеството на нашата игра в атака не бе на очакваното ниво и сме много разочаровани, че днес изгубихме точки. Трудно е да се каже преди нашите статистически данни от мача дали предишната среща ни е повлияла, но това не трябва да ни е оправдание. Аз не съм доволен като цяло като колектив във фаза атака днес. В един ден на един човек не се получават неща, в следващ ден – на друг, но като цяло не съм доволен“, каза наставникът на армейците, който бе запитан за отменения гол на ЦСКА през първото полувреме и претенциите за втори жълт картон на Тони Тасев:

„Играхме в трудни условия днес и нямам предвид времето, има достатъчно камери и сте достатъчно образовани сами да прецените ситуациите“.

Нестор Ел Маестро

Накрая Ел Маестро направи и лаконичен коментар за предстоящите два мача на „червените“ до края на годината. След четири дни ЦСКА и Славия отново си дават среща в мач от 1/8-финалите за Купата, а след това 31-кратните шампиони приемат шампиона Лудогорец, който се явява и последен за тях на стадион „Българска армия“ в настоящия му вид.

„Винаги резултатът е най-важен, най-вече в мач за Купата, както и за най-големия мач, който ни предстои другата седмица“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.