Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ел Маестро ще разчита на младоци на минилагера в Тетевен

0
Нестор Ел Маестро
Снимка: LAP.bg

ЦСКА ще проведе кратък лагер в Тетевен по време на паузата за национални отбори. Старши треньорът на „червените“ – Нестор Ел Маестро, не може да разчита на редица основни футболисти, които са част от националните отбори.

Иван Турицов бе повикан от селекционера на България Младен Кръстаич, а Християн Петров и Станислав Шопов на младежите до 21 години, водени от Александър Димитров. Сейни Санянг ще защитава цветовете на Гамбия, Амос Юга на ЦАР, Дюкенс Назон на Хаити, Матиас Фаетон на Гваделупа, а Енес Махмутович на Люксембург.

По тази причина Ел Маестро, е повикал в състава няколко младоци от дублиращия отбор на Стамен Белчев, които ще помагат на сръбския специалист за оптималното изпълнение на идеите му, пише „Тема Спорт“.

Армейците се готвят двуразово в Тетевен, като единствените, които не тренират пълноценно са колумбийците Браян Морено и Данило Асприля, които се възстановяват от травми.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.