Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ел Класико в Близкия изток: Реал Мадрид срещу Барселона за Суперкупата

0
Реал Мадрид
БТА

Реал Мадрид и Барселона се изправят един срещу друг в Ел Класико за Суперкупата на Испания. Марковото дерби ще се играе на стадион „Крал Фад Интернешънъл“ в Рияд, Саудитска Арабия. Грандиозният сблъсък стартира в 21:00 часа.

И двата тима стигнаха мъчително до решаващия сблъсък. „Кралския клуб“ направи равенство 1:1 с Валенсия и спечели след изпълнение на дузпи.

„Блаугранас“ имаха същата съдба – те трябваше да бият наказателни удари след равенство 2:2 в продълженията с носителя на Купата на Испания Бетис.

Барселона

По този начин бе оформено второто Ел Класико за сезона, след като през есента „Белия балет“ победи каталунците с 3:1 на „Сантиаго Бернабеу“.

Добрата новина за Анчелоти е, че играчите, които бяха сменени принудително срещу „прилепите“ в полуфинала, ще бъдат на линия. Става дума за Едуардо Камавинга, Едер Милитао, Лукас Васкес и Федерико Валверде. Дани Карвахал и Ферлан Менди все още не са готови на 100 процента, но могат да вземат участие.

Барселона няма нови проблеми с контузени или наказани състезатели. Треньорът Шави се очаква да заложи на същия състав, с който се изправи срещу „лос вердибланкос“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.