ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ексклузивни предложения за любим отбор по време на Евро 2024

0
Winbet Любим отбор
Любим отбор

Европейското първенство по футбол в Германия стартира на 14 Юни, а един от водещите сайтове за залози в страната предлага специално предложения за любимия ви отбор. Марката с рекламно лице Христо Стоичков дава възможност да отворите игралната си сметка и да изберете вашия фаворит за краен победител на Евро 2024. Впоследствие получавате две предложения:

  • Персонален Power Boost за пре-мач залози
  • Free bet на стойност 50 лева от квалифициращ залог на живо

За първата промоция важат конкретни правила и изисквания, които може да откриете в специалната за нея страница на сайта на компанията. За безплатен залог пък се изисква предварително да бъде поставен залог с реални пари за поне 20 лева на живо на мач на вашия любим отбор. Ако залогът ви се окаже губещ, получавате free bet на стойност 30, 40 или 50 лева, в зависимост от направения квалифициращ залог.

Любимият си отбор за Евро 2024 може да изберете веднага след като влезете в акаунта си, но запомнете, че впоследствие не може да сменяте направения избор. Освен това, букмейкърът, който е бетинг партньор на ЦСКА, ще ви даде и специално съдържание за вашия отбор. За целта е нужно да отворите раздела с мачове от ЕВРО 2024 и да изберете раздел „Отбори“. След това ще видите информация за предстоящи срещи, играчи, статистика и друго.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.