50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Айнтрахт и Бохум откриха кръга с равенство

0
айнтрахт франкфурт

Отборите на Айнтрахт Франкфурт и Бохум завършиха наравно 1:1 в първи мач от 26-и кръг на германската Бундеслига. Двубоят на „Дойче Банк Парк“ започна чудесно за гостите. Играчите на Томас Леч откриха резултата в 14′ с гол на Такума Асано.

Радостта на Бохум бе кратка, тъй като Рандал Коло-Муани изравни в 22′ след точно изпълнена дузпа. В 71′ минута гостите можеха отново да поведат, но ударът от пряк свободен удар на Кевин Щогер се удари в гредата. В заключителните минути възпитаниците на Оливер Гласнер имаха сериозни претенци за втора дузпа, но такава не бе отсъдена след като главният съдия прегледа ситуацията с ВАР.

Айнтрахт заема 6-о място с 41 точки, докато Бохум е 14-и с 26 пункта, на 5 от зоната на изпадащите.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.