ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet вижда втора поредна победа на Берое

0
Берое
Снимка: БТА

След като спечелиха първата си победа през пролетния полусезон в елита, и от над борещия се за титлата Черно море, играчите на Берое ще влязат по-уверени и с по-голямо самочувствие във втория си поред домакински мач срещу Ботев Враца, който е на 15 март (петък) от 16.15 часа в Стара Загора. 

Домакините искат да се класират във втората четворка след редовния сезон, за да доиграят спокойно сезона в плейофите, и за да постигнат целта си, не могат да си позволят грешни стъпки в подобни срещи. Още повече, че в предстоящата излизат срещу удобен съперник, какъвто са врачани.

В Ботев положението е меко казано зле, тъй като момчетата на Христо Янев се намират в черна серия от шест загуби поред и ако продължават по същия начин шансовете им да се спасят от изпадане ще намаляват с всеки изминал мач.

За сблъсъка под Аязмото Efbet посочва Берое за абсолютен фаворит и приема залози за негова победа при коефициент 1.89, докато този за успех на гостите е 4.30. Равенството е оценено на 3.50, а тези от вас, които търсят други пазари, могат да опитат със залог за повече от един вкаран гол в срещата. Към днешна дата ставката за него е 1.40. 

В раздела за спортни залози в сайта на efbet online пък се предлагат десетки спортове – от футбол до дартс, от електронни спортове до тенис на маса, от бокс до Формула 1, и от хандбал до снукър или американски футбол. За всички тях ще откриете опции за залози, а на началната страница може да се насладите и на залозите на живо, които се предлагат в момента, като това обикновено е и една от най-интересните секции за всеки фен на залозите.

В началната страница пък на раздел Efbet Спорт са налични и секции с най-интересните събития от света на спорта, които предстоят. Ако пък изберете конкретен спорт от навигацията в лявата част, ще може да разберете и кои шампионати се предлагат. Включена е също и програма за събитията от различните спортове – за Шампионска лига, efbet Лига или друго първенство, като на тях може да се залага и на живо.


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.