Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet вижда шеста победа поред за Левски

0
Левски
Снимка: БТА

Тръгналият силно напролет Левски приема Крумовград в среща между два отбора, които се намират в серия от по пет поредни победи в елита. Двубоят от 24-тия кръг на efbet Лига е на 10 март (неделя) от 15,15 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

След като взеха максимума в първите си три мача от втория полусезон подопечните на Николай Костов започнаха постепенно да стопяват аванса пред третия, който в момента е ЦСКА, и това изпълва феновете на тима с оптимизъм, че техните любимци могат да се намесят в разпределението на медалите и да се класират директно за европейските турнири.

Още по-хубаво за всички левскари е, че играчите показват по-стойностен футбол и печелят единствено със спортно технически аргументи и след като са доминиращи на терена.

Това явно отчита и водещият букмейкър Efbet, който определя „сините“ за абсолютен фаворит в предстоящия сблъсък и приема залози за тяхна победа при ставка 1.35. Евентуално равенство е оценено на 4.70, а трите точки за гостите – на 10.00. Тези от вас, които не са привърженици на сигурната игра и търсят по-високи коефициенти, могат да опитат със залог за повече от 2 вкарани гола в двубоя, за който коефициентът е 2.15.

Що се отнася до Крумовград, под ръководството на Станислав Генчев той не само излезе от дупката, в която бе попаднал, но и се възроди, и в последните си срещи победи последователно у дома Берое, после ЦСКА 1948 в София, Ботев Пловдив на стадиона на неговата база „Никола Щерев – Старика“, Локомотив в столицата и другия пловдивски отбор Локомотив. Нещо, което е впечатляващо за новак в елита.

Тези спечелени 15 точки вече дават възможност на Крумовград да се бори и за влизане в шестицата, след като е само на 4 точки от шестия ЦСКА 1948 и с по-добри показатели в преките срещи срещу него.

При гостуването на Левски обаче Генчев няма да може да използва наказания голмайстор Алекс Колев, но от друга страна неговите момчета натрупаха увереност и самочувствие, а и отделно имат нужното качество в състава, с което да дадат сериозен отпор не само на „сините“, но и на всеки друг занапред.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.