ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Efbet посочи България за фаворит срещу Танзания

0
България
Снимка: БТА

Държавният тим на България излиза срещу Танзания в първия си мач от турнира в Азербайджан утре (петък) от 15 часа в Баку. Според специалистите класата безспорно е на наша страна, но селекционерът Илиан Илиев все пак припомни, че слаби отбори в съвременния футбол няма, което означава, че „лъвовете“ трябва да положат максимални усилия, за да си свършат работата на терена.

Мнението на експертите споделя и реномирания букмейкър Ефбет, който определя България за фаворит в сблъсъка и приема залози за успех на трикольорите при ставка 1.68. Коефициентът за равенство е 3.60, а евентуална победа на африканците е оценена на 5.50.

На разположение на играчите ще са също Efbet залози на живо, които са посветени на събитията, провеждащи се в момента. В този самостоятелен раздел от навигацията на сайта са поместени всички мачове на живо от ефбет, които на налични за залози в реално време. Подредбата на събитията е направена по спортове, така че ориентирането не е сложно, макар в десктоп версията да липсва удобна вътрешна категоризация за отделните мачове спрямо техните първенства.

Ефбет на живо включва полезна информация за почти всяко едно събитие в раздела, като става дума за статистика в реално време и маркиране на всички основния събития, като гол, червен картон, корнер и други в мача. За много от двубоите е представена и детайлна статистика за моментната форма, класирането и мачовете един срещу друг и дори стартови състави за водещите шампионати. 

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Efbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.