ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Единственият вариант за Лудогорец е победата

0
Лудогорец
LAP.bg

Отборите на Олимпия Любляна и Лудогрец се изправят един срещу друг в мач-реванш от сблъсъка им във втори предварителен кръг на Шампионска лига. Срещата на ст. „Стожице“ е тази вечер и започва в 21:00 часа българско време, а главен съдия на мача е германецът Кристиан Дингер. Първият двубой в Разград завърши 1:1.

Шампионите на България пристигнаха в Любляна вчера и проведоха официалната си тренировка. За Словения не отлетяха Тодор Неделев и Квадво Дуа. На вчерашната пресконференция старши треньорът на „орлите“ Ивайло Петев обяви, че още двама са под върпос –  Аслак фон Витри и Иван Йорданов, които също като Неделев са болни. „Зелените“ отмениха мача си от третия кръг, за да имат повече време за възстановяване.

Възпитаниците на Жоан Енрикес играха своя мач от местното първенство и спечелиха с убедителното 5:0 новака Рогашка. Това бе първа победа за шампионите на Словения, които преди това загубиха от Копер.Словенците са на прага на най-доброто си европейско постижение и за пръв път могат да прескочат втория предварителен кръг на Шампионска лига. В първия кръг Олимпия отстрани Валмиера с общ резултат 4:2.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.