Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Един от грандовете във Висшата лига е „отворен“ за продажба

0
Даниел Леви
Източник: ПФК Лудогорец

Английският гранд Тотнъм е „отворен“ за продажба. Това обяви президентът на клуба Даниел Леви. Той подчерта, че клубът би разглеждал сериозни оферти, но биха продали само в интерес на „шпорите“.

„Не става въпрос за мен, а за доброто на клуба. Имаме 30 000 акционери, които притежават около 13,5%. Ние управляваме клуба като публична компания“, каза Даниел Леви.

„Ако някой иска да направи сериозно предложение на борда на Тотнъм, ще го обсъдим със съветниците ни. Ако усетим, че това е в интерес на клуба, сме отворени за всичко“, добави още президентът на Тотнъм.

Даниел Леви държи 86,58% от акциите на клуба. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.