ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дюкенс Назон не успя да вкара на Мексико (ВИДЕО)

0
Дюкенс Назон
БТА

Водещият реализатор на ЦСКА Дюкенс Назон игра като титуляр за националния отбор на Хаити при загубата от фаворита Мексико с 1:3 във втори мач от груповата фаза на турнира Голд Къп.

Назон бе сред стартовите 11 на Хаити и остана на терена до 72-рата минута, когато бе заменен при резултат 0:2. Малко след неговата смяна Хаити върна един гол, но Мексико бързо подсигури победата си с трето попадение.

Мексико е лидер в група В с актив от 6 точки, докато Хаити е втори с 3 пункта. Хондурас и Катар са на трето и четвърто място с по 1 точка, след като не успяха да се победят.

Дюкенс Назон

В последния мач от групата Хаити ще се изправи срещу Хондурас. Ако запази второто си място, тимът ще се класира за директните елиминации в надпреварата.

В същото време продължава да се спекулира с бъдещето на Дюкенс Назон, като се смята, че той ще бъде продаден от ръководството на ЦСКА на клуб от Китай. „Червените“ вече работят по няколко трансфера на нови нападатели.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.