ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В Турция си харесаха двама лидери на Арда

0
Арда
Снимка: LAP.bg

Една от легендите на турския футбол от 90-те години – Октай Дерелиоглу, е бил в България на специална мисия. Той е изгледал на живо победата на Арда с 4:0 над Ботев Враца в края на миналата седмица.

Бившият футболист на истанбулските грандове Бешикташ и Фенербахче в момента е мениджър и е наблюдава играчи на Арда, които евентуално през зимата да преминат в турски клубове, пише rodopi24.

Смята се, че в полезрението на турчина са попаднали Абубакар Тунгара и Станислав Иванов. Първият отбеляза два гола срещу врачани, а вторият добави един. Тунгара бе следен от арабски и турски отбори, но до сделка така и не се стигна. В последните дни преди затварянето на пазара пък родният вицешампион ЦСКА се опита да отмъкне Стаси Иванов, но преговорите между двата клуба обаче не завършиха с успех.

Не е изключено обаче през зимата Арда да реши да продаде дуото, ако пристигнат задоволителни оферти.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.