ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Керкез: Целта на Ботев Пд е да стигне до края за Купата (ВИДЕО)

0
Душан Керкез
Снимка: LAP.bg

Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, обяви, че целта на тима е да стигне до края за Купата на България. Тази вечер „канарчетата“ победиха с 4:2 като гост Етър Велико Търново на 1/8-финалите.

„Направихме срещата интересна за хората в края. Най-важното бе да победим. Видяхте тук в предния кръг от шампионата как Черно море спечели в края на мача. Играчите и всички в отбора направиха, така че да променим картината. Играчите показват и в тренировките, и в мачовете това, което се изисква от тях“, заяви Керкез.

 „Работата на футболистите е да правят моята работа трудна. Целта ни е да стигнем до края за Купата. Сега ни предстои последна среща за годината. Искам да призова феновете да дойдат и в последния мач и да ни подкрепят“, каза още треньорът на „жълто-черните“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.