ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дунав се закани на Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

В Дунав не само, че не са отписали мача с Левски за Купата на България в сряда в Русе, но ще направят всичко възможно да затруднят „сините“.

„Разликата между Втора лига и елита е голяма, но това не означава, че сме се предали. Ще направим всичко възможно да ги затрудним. Предстои хубав мач, празник за града и очаквам да се съберат доста зрители. Радвам се, че ни се падна отбор от ранга на Левски. Надявам се, че ще покажем добра игра и ще зарадваме нашите фенове“, каза треньорът на русенци.

Шефът на Управителния съвет на Дунав Диян Димов пък смята, че няма какво да губят от такъв мач и само могат да спечелят. 

„Готвим се и настроението е приповдигнато. За нашите футболисти това е шанс да се покажат и да се покажем като отбор – че работим добре и професионално. Ясно е, че Левски е класен тим, но ние ще търсим нашите шансове в тази среща“, заяви Димов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.