ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дуци: Съдиите ще опитат да отмъкнат титлата на ЦСКА

0
Драголюб Симонович Дуци
Facebook

Бившият треньор на ЦСКА – Драголюб Симонович, излезе с поредния си внушително дълъг пост във Фейсбук, в който коментира и борбата за титлата в България, която касае „червените“ и Лудогорец.

Симонович определи годината за „армейците“ като тежка и луда. Той изрази мнение, че Георги Кабаков е станал член на ОПГ-то, за което 31-кратният шампион говори, защото реферът взимал необикновени решения.

Симонович пише още, че арбитрите ще опитат да отмъкнат титлата от ЦСКА в последните два кръга.

Ето част от поста на Симонович:

„Базел, поражение от Левски, бойкот на Сектор „Г“, Оперативния искаше обединение, Кабаков и ВАР решиха първото дерби в Разград, Сале вече се виждаше на Калотина… След това дойде може би най-важната част от сезона – онези поредни победи далеч от дома за кратък период от време. Отборът не падна психически в нито един момент.

Реалната разлика в този момент, два кръга преди края е поне 10-12 точки в полза на ЦСКА. Единствената причина да е само една точка, това е прочутата пълна чанта на Караманджуков, Кабаков и много негови колеги, българската ВАР система… Сега няма оправдания и извинения, две победи за ЦСКА са задължителни.

След тези три дербита с Лудогорец, няма съмнение, че Кабаков стана важен член на ОПГ. Това не бяха обикновени грешки. Той влизаше във всеки мач с ясна цел и готова тактика да ощети ЦСКА и да помогне на Лудогорец.

Лаура се занимава с вас, забравете за Кашай“. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.