Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дортмунд вкара 6 на Кьолн, Ройс и Алер се развихриха (ВИДЕО)

0
борусия дортмунд
БТА

Борусия Дортмунд разгроми Кьолн с 6:1 като домакин в мач от 25-ия кръг на Бундеслигата. Марко Ройс и Себастиан Алер се отчетоха с по два гола за успеха.

Рафаел Герейро откри в 15-ата минута, а две минути по-късно се разписа и Алер. В 32-ата минута Ройс покачи на 3:0, а четири минути след това се разписа и Дониел Мален. 

Кьолн върна един гол в 42-ата минута чрез Дави Селке. През втората част Ройс и Алер обаче вкараха още два гола, за да осигурят крайната победа.

Дортмунд временно оглави класирането с 53 точки – с една точка пред Байерн Мюнхен, който в неделя гостува на Байер Леверкузен.

Кьолн остава на 13-а позиция с 27 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.