ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Домусчиеви отказват да приемат оставките в Лудогорец

0
Кирил Домусчиев
Снимка: Twitter

Собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви няма да приемат подадените оставки в клуба след тежката загуба от Нордшелан в Лигата на конференциите, твърди „24 часа“, позовавайки се на няколко източника.

Както е известно, Лудогорец падна с 1:7 в Дания, а цялото ръководство и треньорски щаб подадоха оставки. В това число влизат старши треньорът Ивайло Петев, изпълнителният директор Ангел Петричев, техническият директор Козмин Моци и спортният директор Георги Караманджуков.

Малко по-късно пък фенове на Лудогорец призоваха да не се приемат оставките на ръководството и треньорския щаб, тъй като смятат, че те нямат вина за тежката загуба.

Сега „24 часа“ твърди, че собствениците на клуба действително няма да приемат оставките и ще оставят ръководството и треньорския щаб да продължат работата си в Разград.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.