Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Договорът на Илич изтича – под заплаха ли е ЦСКА?

0
Саша Илич
LAP.bg

Ръководството на ЦСКА обмисля да преподпише договора си със сръбския наставник Саша Илич. Контрактът на сърбина е за 1+1 години, като втората се явява условна и далеч не е сигурна, че ще се реализира.

Илич дойде през лятото в ЦСКА, а на стадион „Българска армия“ са много доволни от работата му. Сега шефовете в клуба обмислят да му предложат нов договор, информира „Мач Телеграф“, позовавайки се на източници от „Армията“.

Съвсем скоро двете страни трябва да седнат на масата за преговори, за да обсъдят как и при какви условия ще продължат съвместната си работа. Желанието на ЦСКА е да задържи Илич за поне още два сезона – до лятото на 2025 г.

За да се случи това, на „Армията“ ще трябва да предложат и подобрена заплата на сърбина, който е желан и от други чуждестранни грандове. В последните месеци Илич бе спряган за треньорския пост в Партизан, а самият сърбин призна наскоро, че желае един ден да поеме тима от Белград.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.