ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Добра новина за треньора на ЦСКА

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Колумбийският нападател на ЦСКА Данило Асприля вече тренира на пълни обороти и най-вероятно ще успее да вземе участие в контролния мач с Литекс в събота предобед. Проверката ще сложи край на лагера на армейците в Тетевен, който започна във вторник вечерта и преминава през интензивни занимания.

Тимът на Нестор Ел Маестро се подготвя двуразово, а единственият, който тренира индивидуално, е Браян Морено. Последният получи трама в навечерието на гостуването на Берое и още не е готов за игра. В заниманията н 31-кратните шампиони участват и няколко юноши от дублиращия отбор на Стамен Белчев.

Сутрешното занимание вчера премина в приповдигнато настроение, а поводът беше 30-ия рожден ден на резервния вратар Димитър Евтимов. Той минава за един от хората, чиято дума се чува най-силно в съблекалнята. След края на тренировката стражът бе „нападнат“ от съотборниците си с брашно и яйца, като въпреки че целият бе изцапан, посрещна изненадата с широка усмивка.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.