Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

До дни: Мбапе преминава в Реал Мадрид?

0
ПСЖ Килиан Мбапе
БТА

Звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе ще премине в Реал Мадрид през следващата седмица, съобщи журналистът Франсоа Гаярдо в Twitter.

Според Гаярдо всички условия по сделката за Мбапе са договорени и той ще се присъедини към „белия балет“ до няколко дни. 

Не става ясно каква ще бъде трансферната сума, която Реал ще заплати за Мбапе. По-рано се появиха информации, че парижани искат 250 + 50 милиона за Мбапе, докато в Реал са готови да платят 200 + 20.

Имаше слухове, че в битката за трансфера на Мбапе може да се намеси и Ливърпул, но според Гаярдо сделката с Реал вече е договорена и французинът ще продължи кариерата си на „Бернабеу“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.