ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дните без победа продължават и след контролата с Иран

0
българия иран
Снимка: БТА

Националнит отбор на България загуби приятелския мач срещу Иран, който се проведе на ст. „Христо Ботев“ в Пловдив. Селекцията на Младен Кръстаич отстъпи с 1:0 и успя да отправи два точни удара към вратата на азиатците.

българия иран

Срещата на „Колежа“ премина при слаб зрителски интерес, което не е нова гледка по родните географски ширини. Единственото попадение в мача отбеляза халфът на ФК Ростов Мохамед Мохеби още в 14′.

иран българия

Последната официална победа на родния национален отбор датира от края на миналия септември, когато победихме Северна Македония в Скопие с 1:0 в Лигата на нациите. В неделя България гостува на Черна гора в мач от шести кръг на квалификациите за европейското първенство в Германия догодина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.