ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дмитрий Бивол обратно на ринга през декември

0
дмитрий бивол
twitter.com/boxingscene

Световният шампион на WBA в лека тежка категория – Дмитрий Бивол, ще се качин на ринга през следващия месец. Роденият в Киргизстан руснак ще защитава титлата си срещу британеца Линдън Артур в мач, който ще се проведе на 23 декември в Рияд, Саудитска Арабия.

32-годишният Бивол трябваше да се бие срещу Ричард Ривера, но американецът е заменен, а до този момент все още не е ясна причината.

Бивол, който има 21 победи на професионалния ринг, не се е бил от ноември миналата година, когато победи Жилберто Рамирес чрез единодушно съдийско решение.

32-годишният Артур има 23 победи и 1 загуба на профи ринга, като единственото поражение е от сънародника му Антъни Ярд през 2021 г. Оттогава Артур спечели 4 поредни битки, като за последно надви Брайън Суарес през септември 2023 г.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.