Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Джонатан Линдсет: Всички знаят каква е целта на ЦСКА

0
ЦСКА Джонатан Линдсет
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Футболистът на ЦСКА Джонатан Линдсет коментира престижния успех над швейцарския гранд Базел с 1:0 в контрола, изиграна ва Австрия. Той смята, че всички са наясно с голямата цел на ЦСКА – да спечели титлата на България, която им се изплъзна през миналия сезон.

„Контролите винаги са различни, но показахме, че можем да държим топката между линиите и вкарахме. Ние знаехме какъв отбор е Базел, играли сме и преди с тях и показахме, че можем да се представим добре. Намираме се в период, в който работим върху физиката си“, започна Линдсет.

Всички знаят – целим се в титлата, но работим и се усъвършенстваме във всяко едно отношение. Фокусираме се в тренировките. Условията за тях са страхотни, останалите се завръщат от националните отбори и продължаваме да тренираме“, добави още той.

Попитан за битките със Сепси в Европа, Линдсет каза: „Няма да е лесно, вече играхме срещу румънци и ги победихме, така че се надяваме да се справим и със Сепси.“

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.