Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Димо Кръстев влезе в групата на Фиорентина за мача с Рома

0
Димо Кръстев
Facebook.com

Младежкият национал на България Димо Кръстев, който вече има и повиквателна за А отбора, влезе в групата на мъжкия състав на Фиорентина за визитата на Рома. Двубоят е утре вечер, 15 януари и е от 18-ия кръг на италианската Серия А.

Треньорът на „виолетовите“ Винченцо Италиано трябва да се справя с много проблеми с контузени и затова ще вземе за гостуването на „Олимпико“ Кръстев, който е един от най-добрите играчи от примаверата на флорентинци.

Интересното е, че българският полузащитник игра 90 минути за втория тим на Фио при загубата с 0:1 от примаверата на Лече.

До момента през сезона роденият в Бургас футболист има 10 участия с екипа на „Ла Виола“ в шампионата на примаверите, като се е отчел с гол и асистенция в тях. В таблицата дубълът на Фиорентина е на пето място с шест пункта пасив от лидера Рома.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.