ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Димитър Бербатов предупреди за нов номер от Михайлов

0
Димтър Бербатов
Снимка: lap.bg

Димитър Бербатов потвърди, че бъде сред кандидатите за президент на Българския футболен съюз (БФС). Бившият нападател сподели за какво да следим и ако то не се случи, вероятно отново Борислав Михайлов и сие кроят капани за него.

„Времето, което аз и моят екип започнахме тази борба, която ще стане на три години. Нещата ще бъдат докарани до край. Фактът, че се получи така чаканата от всички оставка говори красноречиво“, Бербатов сподели за БНТ.

бОяна бфс

„Разбира се, че ще се кандидатирам за президент, но битката всъщност е за българския футбол и това управление, което вече 18 години продължава да прави нещата не както трябва. Настана време разделно за всички, които обичат футбола, да им покажат, че мястото не им е тук. Последва закъснялата оставка, която е за втори път. Борбата е тази да се направи така, че футболът ни да тръгне в друга посока. Вижда се на какво дередже е футболът ни в момента“.

„Следват няколко неща от тук нататък. Те са много важни и футболната общественост трябва да ги следим. Първото е да видим дали в седемдневен период Търговският регистър ще впише временно изпълняващият длъжността Михаил Касабов. Ако това не се случи, значи продължават някакви игрички, които да се кроят. Някакви тарикатлъци и шантажи, които пак си мислят да направят за Конгреса. Миналия път, когато това се случи с оставката, Борислав Михайлов беше отписан в Търговския регистър, Михаил Касабов беше вписан като негов заместник. Затова няма пречки да се случи и сега. Ако след седем дни се случи така, това е показателен знак, че пак нещо се крои“, допълни Бербатов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.