ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Димитър Костадинов каза за Мъри Стоилов и обяви: Очакваме нова орбита

0
Димитър Костадинов
Снимка: LAP.bg

Фен сдружението „Левски на Левскарите“ официално поиска акциите на Левски и обяви, че ще придобие миноритарен пакет от близо 10%, това заяви Момчил Лазаров, който е член на Сдружението обясни и процеса.

„Член съм на контролния съвет на „Левски на левскарите“. Тръст Синя България взе решението още преди 1 година. Смятаме, че това е най-легитимната синя общност и организация. С най-много членове. Всички членове на Тръста са и членове на Сдружението. Да не се случи досега има няколко причини. Имаше предложение, спонтанно възникнало в дните около напускането на Станимир Стоилов, ако мажоритарният собственик прехвърли акциите. Тази опция не съществува. Фактически и Сдружението трябваше да ги поиска. Още преди празниците ще се случи, Сдружението ще бъде собственик на почти 10% от акциите на клуба“, заяви Момчил Лазаров.

Председателят на УС на „Левски на левскарите“ Димитър Костадинов пък потвърди, че бившият треньор на тима Станимир Стоилов продължава да бъде член на УС на сдружението и участва във взимането на решения на организацията. В четвъртък пресконференция ще дадат собственика на Левски Наско Сираков и изпълнителния директор Даниел Боримиров, а на въпрос какво очаква от нея, Костадинов каза: „Очакваме нова орбита“, визирайки думите на Сираков преди проваленото прехвърляне на акциите на милиардера Драган Шолак в началото на годината.

Димитър Костадинов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.