ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Диана Петкова счупи нов национален рекорд в плуването

0
Диана Петкова
Фейсбук

Българската състезателка по плуване Диана Петкова счупи нов национален рекорд, за да се класира на полуфиналите на 200 метра съчетано на Европейското първенство за мъже и жени в малък басейн в Румъния.

Петкова финишира за 2:11.16 мин. и се нареди осма в общото класиране. Най-добро време даде Кейти Шанън от Великобритания – 2:07.78 мин. Полуфиналът на Петкова е тази вечер от 19:31 часа.

Габриела Георгиева също се класира за полуфинал, но на 100 м гръб. Тя финишира за 59.49 секунди и се нареди 18-а в крайното класиране. Полуфиналът на Георгиева е днес от 18:19 часа.

Също тази вечер ще плува и Петър Мицин – на финала на 200 метра бътерфлай – от 19:09 часа.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.