Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов: Трябва да се раздадем максимално на терена

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов коментира предстоящите квалификации за Европейското първенство през 2024 година. В петък България домакинства на Черна гора от 19:00 часа в Разград, а на 27 март е визитата на Унгария от 21:45 часа.

„Искам играчите да са спокойни, защото отборът е млад. Трябва да спазваме тактическа дисциплина и да се раздадем максимално на терена, защото ако не сме всички и на 100%, няма да се получат нещата. Трябва да се борим един за друг“, Десподов зави на пресконференция.

„Направихме добри резултати последните четири мача, натрупахме самочувствие и вече е времето да внесем добрите резултати и в евроквалификациите. Увереност ни дава работата, която свършихме. Мисля, че отборът вече ще бъде по-уверен. Ако спазваме треньорските оказания, ще постигнем голям успех.“

„Отборът на Черна гора е доста опитен, със сигурност е неудобен съперник. Мачът няма да е лесен. Всеки един мач за нас е труден. Със сигурност ще има голяма битка на терена“, допълни капитанът на Бълария.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.