Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов: Не е първата, нито последната дузпа, която ще изпусна

0
Кирил Десподов
Снимка: lap.bg

Капитанът на Лудогорец – Кирил Десподов, разкри, че всички в отбора са изключително разочаровани от отдаденото от Олимпия Любляна във втория квалификационен кръга на Шампионска лига.

Нападателят изпусна дузпа в последните секунди на добавеното време и „орлите“ отстъпиха с 1:2 и общ резултат от 2:3. Той отдаде отпадането и на липсата на късмет в двата мача. Дессподов каза още, че се е извинил на съотборниците си в съблекалнята за пропуснатата дузпа

„Разочарованието е за целия отбор, не само за мен. Накрая се получи кофти ситуация. Червен картон, изпуснах дузпа, малшанс. Не изглеждахме по най-добрия начин, много голове ни отбелязват от статични положения“, заяви Десподов при прибирането на Лудогорец от Словения.

„Когато и да съм изпълнявал дузпа досега никога не съм имал напрежение. Взех си топката, знаех къде ще изпълня дузпата. Предният ден бих три дузпи в другия ъгъл. Нарочно, ако някой гледа тренировката да си помисли, че ще бия в другия ъгъл. Не трябва да омаловажаваме и труда на вратаря, доста хубаво спасяване направи. Няма да е първата, няма да е последната дузпа, която ще изпусна. За съжаление, в такъв момент се случи. Извиних се на момчета в съблекалнята и продължаваме напред. Няма какво да го мислим. Можем само да анализираме грешките си. От тук нататък ни чака тежък мач може би срещу Астана, където съм играл. Теренът там е изкуствен, вероятно ще бъде топло, пътуването е дълго. Чака ни тежък мач, но вече няма лесни“, каза още капитанът на „орлите“ и националния отбор.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.