50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов: „Разбирачи“ коментираха, че ще се разхождаме във финала

0
Кирил Десподов
LAP.bg

Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, говори при награждаването си за футболист №1 на 32-ия кръг в efbet Лига. Той получи и наградата си за футболист на месец март.

Крилото коментира битката за титлата с бившия му клуб ЦСКА, която се очертава да бъде до последния кръг, както и спечеления финал за Sesame Купа на България срещу ЦСКА 1948. Купата е първа за Десподов, а евентуалната титла може да е трета поредна за него с екипа на „зелените“ от Разград.

„Не знам кои „разбирачи“ коментират, че ще се разхождаме на финала за Купата, за да може после ЦСКА 1948 да ни осигури победа в неделя. Това е крайно несериозно. Как ще обясниш на 25 човека в съблекалнята, че трябва да излезеш и да се разхождаш. Това може да стане в друг клуб. Клуб, който е аматьорски“.

„Не трябва да омаловажаваме и успеха на ЦСКА. Имат добър отбор, треньор и колектив. Ние сме готови за всичко. Добре е да играеш под напрежение. “.  

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.