ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов: Не можех да си го представя по-добре

0
Кирил Десподов
Снимка: Twitter.com/Metodi Shumanov

Българската звезда на ПАОК – Кирил Десподов, изрази щастието си от първия гол с екипа на солунчани. Десподов се разписа и направи асистенция в първия си мач като титуляр за „двуглавите орли“ – при победата с 3:1 над ХИК Хелзинки в Лига на конференциите в четвъртък вечер.

Десподов каза пред гръцките медии, че е най-важно отборът да има манталитет на победител и по този начин да търси победа и три точки във всеки мач.

„Не можех да си го представя по-добре. Европейски дебют с ПАОК, който ще помня дълго време“, написа 26-годишният флангови нападател в в съобщение в Instagram.

„Когато играеш в отбор като ПАОК, знаеш, че има голям натиск, феновете са взискателни. Искат да спечелим всеки мач, отборът има високи цели, не можеш да се отпуснеш, дори не мога да си позволя да кажа, че има мач, в който не играем за победа“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.