ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов: Има малшанс, дано вкараме на Литва

0
Кирил Десподов
Снимка: БТА / BTA

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов отказа да назове мача с Литва като лесен. Звездата на тима ни заяви, че няма резултати, но на фона на играта на „трикольорите“ е трябвало точките да бъдат повече. Десподов каза, че „лъвовете“ имат малшанс в представянето си до момента.

 „Пожелавам успех на младежите в мача срещу Германия. По принцип не би трябвало да ни затормозяват очакванията. Всички очакват да спечелим утрешния мач. Повечето хора искат да спечелим с лекота тази среща. Няма лесни мачове, това е реалността“, заяви футболистът на ПАОК Солун.

Кирил Десподов

Десподов заяви, че треньорите изискват вече доста повече неща от играчите и особено от младите. Крилото заяви, че това е предпоставка „лъвовете“ да играят хубав и офанзивен футбол, какъвто феновете и медиите очакват да видят.

„От две години не сме играли на „Васил Левски“. Хубаво е да се върнем, но аз мисля, че и на другите стадиони не беше лошо. Тревната настилка беше хубава и атмосферата беше хубава. Надявам се и утре да дойдат хора“, продължи Десподов, който изрази желание утре националите да вкарат на Литва на Националния стадион. Бившият футболист на Лудогорец демонстрира увереност и изрази оптимизъм за утрешния мач.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.