Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов е Футболист на футболистите, треньор номер 1 е Илиев

0
Кирил Десподов
LAP.bg

Звездата на Лудогорец – Кирил Десподов, бе избран за „Футболист на футболистите“.

Втори след крилото на „зелените“ се нареди голмайсторът на първенството Ивайло Чочев, а трети е съотборникът му в Лудогорец Игор Тиаго, който през този сезон е водещ голмастор на тима си.

За най-добър млад футболист бе избран вратарят на Левски – Пламен Андреев, който изпревари Николай Златев от Черно море. Тройката в това подреждане затваря Християн Петров от ЦСКА.

За най-добър треньор на първенството бе определен наставника на Черно море Илиан Илиев. Втори е бившият треньор на Левски – Станимир Стоилов, който до този момент има 4 победи в анкетата. Третото място пък е за Саша Илич, който е напът да изведе ЦСКА до 32-ра шампионска титла.

Илиев пък печели за трети път авторитетното отличие, след като бе номер 1 за сезон 2009/2010 като треньор на Берое и сезон 2018/2019 начело на сегашния си клуб.

 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.