ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дерменджиев: Навсякъде е трудно, няма лесно

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Новият старши треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев направи първато си изявление пред медиите, след като вчера се завърна начело на шампионите. Наставникът стори това преди заминаването на „орлите“ за Истанбул, където утре гостуват на Фенербахче в мач от Лига на конференциите.

„Гледате мачовете на отбора и знаете какво е положението. Навсякъде е трудно, няма лесно“, заяви дипломатично Дерменджиев на летището в Пловдив.

За 68-годишния специалист това е трети престой начело на Лудогорец. Той води отбора през сезон 2014/2015, а след петмесечно прекъсване отново пое „орлите“ на 6 ноември 2015 година. Сега Дерменджиев ще има трудната задача да стабилизира играта и резултатите на тима и той да запази реални шансове за златните медали след есенния полусезон.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.