Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дерменджиев: Бяхме търпеливи, най-важна беше победата и си я извоювахме

0
Лудогорец - Нордселанд
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, беше щастлив след победата на Лудогорец над Норселанд с 1:0, която класира „орлите“ за елиминациите на турнира Лига на конференциите. Опитният специалист сподели, че по-търпеливият отбор е спечели и, че отборът му започва да играе тактически много силно.

„Това е такъв мач, в който, който е по-търпелив, той трябваше да спечели и това го направихме ние. С тези победи и най-вече с това, че Лудогорец ще играе напролет международни мачове, това беше много важно за тях и съм много доволен от това, че колективът е много силен и много здрав и най-вече, че започват да играят тактически много силно. Резултатът в Турция е много голям и не можем да излезем първи, но не съжалявам. За нас беше важна победата и ние си я извоювахме“, заяви Дерменджиев.

Лудогорец - Нордселанд

„Трябваше да има един момент на рискуване, защото нямахме друг избор. За това влязоха толкова нападатели и крайна сметка се оказа удачно. Една добра почивка, която ще бъде много добра, защото те са почивали само шест дни през лятото и сега наистина имат малко по-голяма пауза да починат и психолически и физически да се отърсят от това напрежение“, каза още той и открехна леко плановете на „орлите“ за зимния трансферен прозорец.

„Отборът е добре. Може да се подсили някъде, но не е наложащо през зимата да се случи това нещо. Антон Недялков най-вероятно утре ще се прибере в България. Прогнозата е, че до два месеца ще бъде напълно готов”, завърши Дерменджиев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.