ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дерменджиев: Не сме мислели за отлагане на мача с ЦСКА

0
Георги Дерменджиев
Снимка: LAP.bg

Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, изрази задоволство от играта на подопечните си срещу Локомотив Пловдив при победата с 4:0. Според опитния специалист освен 4-те гола, разградчани са имали и още шансове, а на полувремето е трябвало да водят с повече от 1:0.

По думите на Дерменджиев Лудогорец има много добри играчи, които може да се ротират, но трябва да има и компактност между тях. Дерменджиев заяви, че разчита и на футболистите за ротации, защото и те вкарват голове.

Дерменджиев коментира и претенциите на Александър Томаш към съдиите: „Претенции към съдиите ли? Вие знаете, че аз никога не ги коментирам. Мисля, че се справиха перфектно. Не мисля, че трябва Томаш да се оправдава с тях“.

Дерменджиев заяви, че трябва да има много публика за престоящия мач с ЦСКА, но Лудогорец отива за футбол и победа. 68-годишният треньор вижда мача на „Българска армия“ като един тест.

Опитният спец обаче категорично отрече, че от Лудогорец са обмисляли отлагане на мача с ЦСКА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.