ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дерменджиев: Имаме шанс за класиране, познаваме Спартак

0
Георги Дерменджиев
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, изрази категорично мнение, че загубата от Славия с 2:3 е зад гърба на „зелените“. Според 68-годишния специалист Спартак Търнава ще играе много спокойно срещу разградчани утре вечер, защото не се бори за абсолютно нищо.

Дерменджиев мисли, че и играчите на Лудогорец няма да са толкова напрегнати, а ще подходят търпеливо, защото настроението в лагера на тима е добро.

Дерменджиев определи сензационния успех с 2:0 над фенербахче е бил добър и заслужава адмирации, тъй като е задал началото на стила на тима.

„Мисля, че те ще играят при друга система, техният треньор използва различни система, последните им пет мача са във възход. Очакваме да бъдат много концентрирани. Знаем, че имат бърза атака, ще се опитаме да се противопоставим на това“, каза Дерменджиев на официален брифинг от Търнава, Словакия.

Според анализа на щаба на Дерменджиев това ще е мач на надлъгване. „Зелените“ от Разград имат реални шансове за продължаване напред в Лига на конференциите, имайки шест точки в актива си. С 9 е Фенербахче, а със 7 – Нордселанд. Спартак Търнава е със само точка.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.