Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Усман Дембеле каза „да“ на трансфер в ПСЖ

0
Усман Дембеле
БТА / BTA

Крилото на Барселона Усман Дембеле у на крачка от трансфер във френския шампион Пари Сен Жермен, твърди журналистът Фабрицио Романо. Според италианеца, 26-годишният френски национал вече е дал съгласието си да премине в парижкия клуб с петгодишен договор.

RMC Sport пише, че до 1 август Дембеле може да бъде привлечен за 50 милиона евро, колкото е записаната откупна клауза в контракта му, а парижани работят активно по осъществяването на сделката, защото след това цената му ще скочи двойно. Романо допълва, че ПСЖ е изпратил официално писмо, за да информират Барселона, че като сега се опитват да сключат сделката по най-добрия начин, но всичко ще зависи от времето.

Според RAC1, на „Камп Ноу“ вече са се примирили с очертаващата се раздяла с Дембеле и са се допитали до ръководството на Ла Лига, за да разберат как би се отразил трансферът на клуба спрямо изискванията на Финансовия феърплей.

Дембеле записа 35 мача за Барселона във всички турнири през миналия сезон, като отбеляза 8 гола и направи 9 асистенции. Ако той подпише с ПСЖ, Барса ще направи всичко възможно да привлече Бернардо Силва от Манчестър Сити.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.