Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Митов за първата си повиквателна за националния отбор: Това е моя мечта от малък

0
Димитър Митов
Twitter

Вратарят на шотландския Сейнт Джонстън – Димитър Митов, който получи първа повиквателна за националния отбор по футбол, изрази радостта от това да е част от представителния ни тим. „Лъвовете“ посрещат Иран в контролна среща на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив на 7 септември, а на 10 септември гостуват на Черна гора в евроквалификация.

„Чувствам се уникално. Това е моя мечта от малък и сега ще стане реалност. Сега трябва да докажа на щаба, че съм заслужено част от отбора. Надявам, се ако ми се гласува доверие, да запазя вратата си суха“, сподели Митов.

„Повечето момчета съм ги гледал по телевизията и не се познавахме лично. Резултатите мисля, че ще дойдат, защото имаме качествени футболисти“.

„В България има много качествени млади вратари. Който и да е вратар другите двама ще го подкрепят”, каза още Митов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.