Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дея спорт победи шампионите след тайбрек

0
дея спорт хебър
nvl.bg

Волейболистите на Дея спорт Бургас спечелиха изключително интересния и оспорван двубой с актуалните шампиони на България Хебър. Играчите на Франческо Кадеду спечелиха визитата си в пазарджишката зала „Васил Левски“ с 3:2 (21:25, 25:17, 25:22, 15:25 и 15:13). По този начин бургазлии успяха да вземат реванш от „тигрите“ за загубата във финала за Купата на България през януари.

Най-полезен за гостите бе Николай Учинов с 20 точки, а Валентин Братоев добави 17. За домакините най-резултатен беше Джулио Саби с 27 точки. Възпитаниците на Камило Плачи заемт 4-то място в Суперлигата с 10 победи и 4 загуби, докато Дея спорт е на 5-а позиция с 9 успеха и 5 поражения.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.