ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дауда Бамба е готов да се завърне в игра за ЦСКА

0
Дауда Бамба ЦСКА Левски
LAP.bg

Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба най-сетне е напълно готов да се появи в игра в някоя от предстоящите приятелски срещи. Таранът вече тренира на пълни обороти на предсезонния подготвителен лагер в Белек Саша Илич ще може да го използва. 

Очакванията са да го видим на терена на 31 януари срещу Шахтьор Караганди или най-късно на 5 февруари в последната проверка, срещу Пирин на „Армията“. Тогава ще бъде официалното представяне на състава за пролетния полусезон. 

Положението при Бисмарк Чарлс обаче е на противоположния полюс. Нападателят отново се готви на облекчен режим и едва ли ще участва в някой от предстоящите спаринги на „червените“ в Турция.

Асен Дончев също е в лазарета. Младокът напусна лагера на ЦСКА и се прибра в София за прегледи.

Бисмарк Чарлс, ЦСКА - Миньор Перник

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.