ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Датчани искат играч на „сините“

0
Андриан Краев
Снимка: lap.bg

Футболист на Левски показа постоянно добро игрово ниво на терена през пролетния полусезон и привлече вниманието на няколко европейски клуба. Неговите силни изяви бяха забелязани и от селекционера на държавния тим на България и той го покани в състава.

Сега дилемата пред ръководството на Левски е дали да продаде конвертируемия си играч това лято или да изчака да си вдигне още цената през следващото първенство. Крайното решение на шефовете се очаква да бъде взето до края на този месец.

Клубове от Дания проявяват интерес към Андриан Краев и съвсем скоро ще стартират преговори за негов трансфер. Местното издание tipsbladet.dk написа: „Божидар Краев не успя да пробие в Мидтиланд, но сега може би е ред на по-малкия му брат да опита късмета си в Дания“.

В материала не се споменава кои с отборите, които искат да вземат Краев, но това е възможна да бъдат Брьондби, който през зимата даваше 2 млн.евро за централния защитник Хосе Кордоба, Мидтиланд или Копенхаген.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.