Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дарлан с първи думи като футболист на Левски

0
Дарлан
Официален сайт на ПФК Левски

Новият в Левски – Дарлан, използва профила си в Инстаграм, за да се похвали с трансфера си при „сините“ от столицата. Опортият халф пристига на „Герена“ от бразилския Гремио със свободен трансфер. „Трикольорите“ запазват 30% от футболиста.

„Щастлив и мотивиран от новото предизвикателство. Вече съм един от синьото семейство. Само Левски!“, написа Дарлан, като качи и видео от пътуването си до София и осъществяването на трансфера.

Дарлан е петият бразилец в момента Левски след Цунами, Уелтън, Роналдо и Рикардиньо. С присъствието и на панамеца Хосе Кордоба футболистите с паспорт извън Европейския съюз стават 6 на брой.

В групата за даден мач могат да попадат до петима, което поне на първо време ще създаде затруднения на Николай Костов.

Столичният гранд работи по въпроса и се очаква в близко бъдеще на Рикардиньо да бъде даден португалски паспорт.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.