Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дани Алвеш играе футбол в затвора

0
Даниел Алвеш
Снимка: Twitter

Дани Алвеш започна да се забавлява в испанския затвор. Бившият играч на Барселона, Пари Сен Жермен и Ювентус е задържан под стража без право на гаранция по обвинение в изнасилване. Той е заплашен със затвор от 4 до 12 години.

Алвеш изглежда се адаптира добре зад решетките, тъй като в четвъртък бразилецът изигра първия си футболен мач с други затворници. Отбелязва се, че това предизвиква огромно вълнение сред затворниците, които искат да гледат играта на многократния победител в Шампионската лига.

Дани купи стоки от първа необходимост за сто евро. Футболистът купи четири консерви с риба тон, четири кисели млека, бутилка шампоан, дезодорант и енергийни напитки.

Твърди се, че адаптацията на Алвеш в затвора е образцова.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.