ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Данчо Митев: Искам да гледам силен Берое

0
Берое
Снимки: Сайт на Берое, Фейсбук

Легендата на Берое Йордан Митев смята, че през пролетния полусезон в неговия тим трябва да преценят кои от сегашните играчи могат да продължат да бъдат част от отбора и през другото първенство, когато целите ще са по-високи.

„Тази пролет е нещо като преходен период към един по-успешен следващ сезон. Затова е необходимо Николай Киров да е наясно кои футболисти от този състав да останат през лятото, тъй като през другата година очаквам да скъсаме с посредствеността и да тръгнем нагоре“, заяви за Nostrabet Митев.

Йордан Митев

„Берое вече се изправя на крака, след като преди година остана без генералния си спонсор, клубът постепенно се стабилизира и се надявам отново да се превърне във фактор в елита. Ще се радвам, ако напролет и млади футболисти от нашата школа получават повечко игрови минути, защото ние имаме талантливи кадри“, допълни Митев.

„Срещу ЦСКА не бях на стадиона, защото много се ядосвам и тежко преживявам нещата отстрани, а не съм първа младост. Но срещу Септември ще се върна на трибуната. Преди това обаче имаме тежки гостувания на Черно море и на Ботев в Пловдив, и искам да призова всички беройци да не се отчайват, ако загубим няколко пъти, а да подкрепят тима. Защото преди година помните, че Берое можеше и да го няма при майсторите, но с помощта на кмета, обществеността и ветераните отборът бе спасен и тепърва всички у нас ще усещат силата му. Аз искам да гледам силен Берое, който да побеждавам и вярвам, че ще се случи, но всички беройци трябва и да сме търпеливи“, завърши Йордан Митев.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.