50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Далас се отдалечава от плей-ин турнира след втора поредна загуба

0
Нба
Снимка: БТА

Отборът на Далас Маверикс допусна втора поредна загуба в края на редовния сезон на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. „Мавс“ допуснаха поражение във визитата си на Маями Хийт със 129:122 и ще се надяват на истинско чудо и 4 поредни победи до края, за да се доберат до местата, които дават право на участие в плей-ин турнира.

Над всички за домакините бе Джими Бътлът с 35 точки и 12 асистенции. Американецът отбеляза 10 от 11-те си опита от наказателната линия и овладя 3 борби. Центърът Коди Зелер се отчете с 20 точки и 8 борби, а 18 добавиха крилата Макс Щрус и резервата Кевин Лъв. Възпитаниците на Ерик Сполстра вкараха 13 от 37 опита от тройката.

Най-резултатен за Далас беше Лука Дончич с 42 точки, 10 борби и 8 асистенции. Крилото Тим Хардауей-младши добави 31 точки, 7 асистенции и 6 борби, а Кайри Ървинг отбеляза 23 точки и раздаде 8 асистенции. Резервите на Джейсън Кид отбелязаха едва 22 точки, а гостите вкараха 14 от 16-те си опита от наказателната си линия.

Маями заема 7-мо място във временното класиране на Изток с 41 победи и 37 загуби, изоставайки на 1.5 мача от шестия Бруклин Нетс. Далас пък е на 11-а позиция на Запад с актив от 37-41 и изостава на 1 мач от десетия Оклахома Сити Тъндър.

Още един мач се изигра пре изминалата нощ в НБА:

Ню Орлиънс – ЛА Клипърс 122:114


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.