ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

CT Interactive с ново партньорство с BetHub

0
CT Interactive с партьорство с Bethub
Игрите на CT Interactive вече в Bethub

CT Interactive, водещ разработчик на онлайн софтуерни решения, засили присъствието си на българския пазар чрез партньорство с BetHub, един от най-новите лицензирани онлайн оператори в страната. Това партньорство е стратегически важен ход, чрез който разнообразното портфолио от над 200 HTML5 игри на CT Interactive ще бъде представено пред по-широка аудитория и ще подобри игралния пейзаж в България.

Силвия Христова, Ръководител на отдел CRM в CT Interactive, изрази своята увереност по отношение на партньорството: „Нашата пълна гама от игрови продукти, комбинирана с иновативния джакпот Hotluck, ще завладее онлайн аудиторията на BetHub и ще предложи завладяващо и вълнуващо изживяване на потребителите.

Антонио Донов, Мениджър „Бизнес развитие“ за EMEA в CT Interactive, подчерта: „Съвместната работа с BetHub е доказателство за ангажимента на CT Interactive да предоставя най-съвременни гейминг услуги. Смятаме, че това партньорство ни предоставя нови възможности за иновации и забавление в динамичния български онлайн игрален пейзаж.

Тъй като CT Interactive продължава да утвърждава позицията си на българския пазар, сътрудничеството с BetHub представлява взаимен стремеж на брандовете към предоставяне на съвременно игрално съдържание на потребителите.

Кирил Налджиев, Управител на BetHub, сподели вълнението си: „Уверени сме, че това сътрудничество ще позиционира BetHub сред водещите игрални оператори в България. Богатото портфолио от игри, адаптивни към всяка платформа, ще гарантира, че нашите играчи ще получат качествено изживяване.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.