ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 сломи десетима от Берое

0
LAP.bg

ЦСКА 1948 победи Берое с 3:1 в интригуващ мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Домакините се опитаха да се противопоставят на бистричани на своя стадион „Берое“, но останаха с човек по-малко в края и това не им остави шансове.

Те стояха много добре в средата на терена, но допуснаха два гола от корнер през първото полувреме и това направи срещата много трудна за тях. Попаденията бяха дело на Ивайло Чочев (10′) и Хелитон Дос Сантос (35′).

Само една минута, след като стана 0:2 Винни Трибулет намали изоставането и даде шанс на старозагроци.

След почивката те останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Густаво Каскардо и това ги сломи психически. В 86-ата минута Георги Русев оформи крайното 1:3, след като матира очи в очит Иван Караджов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.