ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА 1948 благодари на верните си фенове за подкрепата

0
Купа на България финал ЦСКА 1948
Снимка: LAP.bg

Ръководството на ЦСКА 1948 изказа благодарности на феновете, които са присъствали на трибуните за финалния двубой срещу Лудогорец за Купата на България, спечелен от разградчани.

Двубоят ще остане в историята на България като финалът с най-ниска посещаемост. От ЦСКА 1948 обаче благодариха на запалянковците, които бяха с отбора на Националния стадион „Васил Левски“.

„Благодарим на всички червени сърца, които подкрепиха отбора във вчерашния финал! Благодарим и на всички деца, които с пламък в очите очакваха да видят как любимият им отбор вдига купата“, написаха от клуба.

„Ние няма да спрем дотук, защото четирите свещени букви, в които всички ние вярваме и обичаме, ни задължават да продължим тази битка, а върхът е все по-близо. И ние ще го достигнем много скоро!“, допълниха от ЦСКА 1948.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.