Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА загрява за Сепси с Крумовград

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Отборът на ЦСКА излиза тази вечер срещу Крумовград в първия си домакински мач от новия сезон. Срещата започва в 21.15 часа на стадион „Българска армия“ и се явява генерална репетиция за „червените“ преди старта им в Лига на конференциите срещу румънския Сепси другия четвъртък в София.

Малко изненадващо в първия кръг играчите на Саша Илич не успяха да вземат своето срещу Хебър в Пазарджик, но днес няма да пропуснат да спечелят първа победа в първенството и да си създадат настроение преди европейската си изява.

Класата на ЦСКА преопределя крайния изход в тази среща, в която Саша Илич може да запази силите на някои титуляри за Сепси, а други да не играят през цялото време. Каквито и ротации обаче да направи сърбинът, това едва ли ще се отрази на начина на игра на армейците, след като имат голяма вътрешна конкуренция, равностойна пейка и дълбочина на състава.

Безспорно най-голям интерес за феновете на ЦСКА ще представлява рекордната покупка на клуба Матиас Фаетон, който вероятно за първи път ще излезе титуляр. Таранът е майстор на завършващия удар, мощен, здрав физически и труден за опазване.

От него с основание се очаква не само да води смело атаката и да бъде голмайстор, но и да надмине Фернандо Каранга, Али Соу и Дюкенс Назон. Последният още не е продаден, но не е трудно да се предположи, че това ще се случи до края на трансферния прозорец и клубът ще прибере добри пари за него.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.